web analytics
  • Oslo kommune Skoleassistent spesialskole

Oslo kommune Skoleassistent spesialskole

Hvalstad, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Skoleassistent spesialskole

Company: Oslo kommune

Job description: Brusetkollen skole og ressurssenter er en spesialskole for elever med sosiale og emosjonelle vansker. Skolen er lokalisert Hvalstad i Asker. Vi har 16 elevplasser, 8 langtidsplasser og 8 korttidsplasser med utredning og tilbakeføring til nærskolen. Vi tar også i mot gjesteelever fra andre kommuner.Skolen har 8 pedagoger og 3 miljøterapeuter/miljøarbeidere. Elevene organiseres i aldersblandede grupper.Arbeidsoppgaver Bistå elevene med egenregulering og læringsstøtte, både i små grupper og skjermet. Være forberedt og støtte opplæring i alle fag. Delta på samarbeidsmøter og felles kompetanseutvikling internt.Kvalifikasjoner Relevant realkompetanse. Erfaring fra skole og elever med sosiale og emosjonelle vansker vil bli vektlagt. Det er ønskelig med kunnskap om traumebevisst omsorg, men opplæring kan gis.Personlige egenskaper Du er interessert i elever med atferdsutfordringer og ønsker å bidra til at de kan lykkes i skole og samfunn. Du evner å skape relasjoner til elevene. Du er ryddig, strukturert og fleksibel. Du kan kommunisere med kolleger, samarbeidspartnere og foresatte på en tydelig og respektfull måte. Du har lyst til å arbeide i et humørfylt, men krevende miljø. Du er robust og tåler fysiske og mentale utfordriner. Personlig egnethet vil bli vektlagt.Vi tilbyr Et spennende fagmiljø i en kunnskapsbedrift med høy kompetanse og ambisiøse og engasjerte medarbeidereOm arbeidsgiverenUtdanningsetaten i Oslo sørger for at 90 000 elever og lærlinger lærer og trives, utvikler seg faglig og sosialt og får bruke sin nysgjerrighet, sitt engasjement og sin kreativitet. Som en av våre 17 000 ansatte i Norges største kommunale etat får du jobbe med kolleger med bred faglig kompetanse og med hjerte for Osloskolen.
Arbeidsplassene i Oslo kommune skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert, til å søke jobb hos oss, uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Oslo kommune legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.
Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste selv om søkeren har bedt om anonymitet, men dette vil du i tilfelle få varsel om.
Tilsetting i grunnskolen eller i videregående skole, i aktivitetsskolen eller for å gi leksehjelp er betinget av at det før tiltredelse fremlegges politiattest i tråd med opplæringsloven § 10-9.
Les mer om Osloskolen på https://www.oslo.kommune.no/skole-og-utdanning/SektorOffentligSted1395 HvalstadBransjeBarn, skole og undervisningStillingsfunksjonUndervisning og pedagogikk / SkoleassistentArbeidsspråkNorskNøkkelordskoleassistent

Expected salary:

Location: Hvalstad, Viken

Job date: Tue, 26 Mar 2024 23:19:09 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Skoleassistent spesialskole in Norwegian

Location

Hvalstad, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
  1. Use a safe location to meet seller
  2. Avoid cash transactions
  3. Beware of unrealistic offers
Contact us

Featured Ads

Android App
Android App
Top