web analytics
 • Sommerjobb – fremdeles muligheter -Vestre Viken

Sommerjobb – fremdeles muligheter -Vestre Viken

Gjettum, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Sommerjobb – fremdeles muligheter

Company: Vestre Viken

Job description: Det er mulighet for sommerjobber for pleieassistenter ved Bærum sykehusVi søker pleiere til sengeposter ved sykehuset. Vi ønsker at du er autorisert helsefagarbeider/hjelpepleier, sykepleiestudent eller medisinstudent.Vi tilbyr heltid- og deltidsarbeid. I sommer har vi størst behov i perioden fra 10. juni til 11. august. Skriv i søknaden din hvilken periode som passer for deg og hvor mange uker du kan jobbe.Søknader behandles fortløpende – vi ber deg søke snarest!Din rolle:Du vil gjøre oppgaver innen pleie, omsorg, servere måltider, vask av utstyr, holde orden i fellesområder, på lager og skyllerom mm. Opplæring og arbeidsoppgaver vil være på en avdeling.Hvorfor jobbe i Vestre Viken?Som medarbeider blir du del av et solid og ambisiøst faglig miljø med varierte arbeidsdager. Vi vektlegger at fagmiljøene skal samarbeide om pasientbehandlingen, utnytte teknologiske muligheter og dele kunnskap og kompetanse mellom de forskjellige behandlingsstedene. Gjennom kvalitet, trygghet og respekt jobber vi sammen for å gi gode og likeverdige helsetjenester til de som trenger det!Bemanningssenteret og Bærum Sykehus:Bærum sykehus er et “passe stort” sykehus hvor du får god kontakt med kolleger og fagmiljø på tvers av avdelingene. Du får opplæring både før første selvstendige vakt og underveis i arbeidet, og på et sykehus vil du alltid ha dyktige kolleger i nærheten som du kan spørre. Sykehuset er akuttsykehus for Asker og Bærums befolkning.Det er store muligheter for forlengelse og kan på sikt åpne seg faste stillinger på en aktuell sengepost eller andre steder på sykehuset.Vestre Viken ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsettelse og seksuell orientering. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold i arbeidslivet.ArbeidsoppgaverGenerelt om arbeid som pleieassistent/hjelsefagarbeider/hjelpepleierPå våre sengeposter vil du ta del i pleie og stell av pasienter avhengig av din erfaring. I tillegg vil du ha arbeidsoppgaver som å ta ansvar for kjøkken, tøy- ogskyllerom og ellers forefallende arbeid i avdelingen. Du kan også bli satt til observasjon av pasienter som av en eller annen årsaker behøver en til en bemanning.Dersom du skal arbeide ved intensivavdelingen vil det i tillegg bl.a. være oppgaver som:

 • Klargjøring av pasientrom og renhold av utstyr, senger, respiratorer, samtsmittevask på utstyr når det trengs.
 • Assistere intensivsykepleierne på pasientrom med stell og ulike arbeidsoppgave.
 • Ryddeog holde orden i avdelingen.

Kvalifikasjoner

 • Sykepleierstudent.
 • Medisinstudent – ved gjennomført kardiologi i studiet, kan du være aktuell for arbeid i scopet på Intensivavdelingen.
 • Helsefagarbeider/Hjelpepleier med norsk autorisasjon.
 • Erfaring fra pleie er en fordel.
 • Du må behersker norsk, eventuelt et annet skandinavisk språk, muntlig og skriftlig.

Personlige egenskaperFor oss er det viktig at du trives med både arbeidsoppgaver og sykehusmiljøet. Vi ser for oss at du er en som tar et selvstendig ansvar for din jobb, og at du evner å følge de til enhver tid gjeldende prosedyrer/ regler på den posten du arbeider på. Om du også trives i en dynamisk arbeidshverdag og utviser respekt for den enkelte pasient, dens pårørende og dine øvrige kollegaer, tenker vi at du kan passe godt inn i denne stillingen.Vi tilbyr

 • Ansettelse i et sykehus som dekker mange fagområder og pasientgrupper. Hos oss får du delta i store fagmiljø, og vi har mange muligheter internt.
 • God opplæring til nye kolleger, gjennom egne kompetanseplaner for nyansatte og ledere.
 • Muligheter for å på sikt sikre deg en eventuell fast stilling på sykehuset.
 • Medlemskap i Vestre Vikens Velferdsforening med gode rabattordninger på aktiviteter, kulturarrangement og leie av ferieboliger i inn- og utland!
 • Ansettelse i en trygg offentlig virksomhet med gode pensjonsordninger.
 • Lett tilgjengelige kontaktpersoner fra Bemanningssenteret.

Vi behandler søknader fortløpende.Om arbeidsgiverenVestre Viken helseforetak er et Norge i miniatyr. Vi leverer spesialisthelsetjenester til 500.000 mennesker i 22 kommuner. Vi dekker store byområder, men også steder der det er langt mellom postkassene. Dette utfordrer oss til å tenke helsetjenester på nye måter. Helsetilbudet skal være like godt uavhengig av hvor du bor.
Vi har satt oss et mål om å bli skikkelig gode på brukerstyrt tjenesteutvikling. Det betyr at vi er opptatt av å ta innbyggere med i arbeidet for å utvikle vår felles helsetjeneste – fordi vi tror at gode løsninger starter med å forstå behovene. Kontinuerlig forbedring er en del av vår kultur, og vi tror på å knytte sammen fagfolk og kompetanse på tvers av sykehus for å skape utvikling. Vestre Viken er nysgjerrige på hvordan teknologi kan bidra til mer effektiv og trygg pasientbehandling. Derfor har vi opprettet et virtuelt sykehus, slik at pasienter kan få behandling der de er.
I 2025 åpner vi det nye sykehuset i Drammen som blir ett av landets største og mest moderne. Vestre Viken skaper fremtidens helsetjeneste – hver dag.
Velkommen som søker!SektorOffentligSted1346 GjettumBransjeHelse og omsorgStillingsfunksjonHelsepersonell / Helsefagarbeider/hjelpepleier,HelsepersonellArbeidsspråkNorskNøkkelordpleieassistent, somatikk, assistent, sykehus, helsefagarbeider

Expected salary:

Location: Gjettum, Viken

Job date: Thu, 09 May 2024 22:13:55 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Sommerjobb – fremdeles muligheter in Norwegian

Location

Gjettum, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top