web analytics
 • Varner-Moteinteressert og godt øye for digitalt design?

Varner-Moteinteressert og godt øye for digitalt design?

Billingstad, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Moteinteressert og godt øye for digitalt design?

Company: Varner

Job description: Junkyard er Nordens ledende kjede innen streetwear og sneakers, og vi har store vekstambisjoner i årene som kommer! I Junkyard er vi 30 engasjerte kollegaer som jobber sammen på kontoret på Slependen utenfor Oslo. Her har vi alle avdelinger som trengs for å drive god fashion retail: design, innkjøp, marketing, ecom og butikkdrift. Nå åpner det seg en unik mulighet i vår ecom-avdeling som ansetter ny grafisk designer. Kanskje det er deg?I ecom-avdelingen er vi fire dyktige kollegaer som jobber kontinuerlig med å sikre kundene den beste kundereisen online i Norden. Nå ser vi etter deg som er en formsterk grafisk designer/kreatør, som vil jobbe i et ungt og dynamisk miljø!RollenRollen er en viktig funksjon for daglig drift av nettbutikken. Du er ansvarlig for at nettsiden vår fremstår som attraktiv, tydelig og gjenkjennbar. For å styrke merkevarens identitet i digitale kanaler, ønsker vi at du skaper engasjerende visuelle opplevelser, og ser helheten i design og uttrykk på nettsidene. Derfor er en stor del av jobben å produsere grafisk innhold til nettsidene som er inspirerende og salgsutløsende.En annen viktig del av jobben er å hele tiden tenke UX og kundereise for nettsiden, se muligheter for optimalisering, være pådriver for A/B-testing og videre backend-utvikling.Som grafisk designer i ecom-avdelingen vil du også være ansvarlig for materiell til flere av våre digitale markedskanaler , og jobbe tett sammen med markedsavdelingen.Hva kan du forvente å jobbe med?

 • Rollen er ansvarlig for å produsere alt visuelt materiell til nettsidene
 • Produsere medietilpasset innhold til digitale kanaler i tråd med brandbook
 • Skape inspirerende og salgsutløsende innhold
 • Samarbeide med andre team og avdelinger rundt det kreative innholdet
 • Pådriver for utviklingen av nettsidens kundereise og UX
 • Sørge for at våre digitale kanaler er intuitive og godt designet

Hvem ser vi etter?Vi ser etter deg som brenner for design som både er merkevarebyggende og kommersiell, og som ønsker å være med og påvirke reisen for å finne det beste designet for våre kunder. Du har meget god forståelse av font/ farge-bruk i digitale kanaler, og evner å skape call-to-action effekt. Du trives med et høyt tempo og tenker løsninger fremfor problemer. Ikke minst håper vi du er en person som trigges av å skape de beste brukeropplevelsene, i tett samarbeid med andre avdelinger i et godt faglig og sosialt miljø.Vi tror dette beskriver deg:

 • 3 års relevant utdannelse innen digital-/grafisk design, visuell kommunikasjon eller liknende
 • Minimum 1 års erfaring som grafisk designer, fortrinnsvis til digitale kanaler
 • Erfaring innen UX-design er et pluss
 • Solid kunnskap med Adobepakken
 • Du liker å være kreativ og utforske nye muligheter og løsninger
 • Du liker resultater og har et kommersielt uttrykk
 • Du trives med å ta på deg ansvar og har sterk gjennomføringsevne
 • Du trives med flere baller i luften, korte tidsfrister og har stor arbeidskapasitet
 • Du foretrekker å jobbe i team

Visste du at Junkyard er en del av Varner? Varner er et av de største motehusene i Norden, et norsk familieselskap og består av kjente kjeder som Cubus, Dressmann, Bik Bok, Volt, Carlings og Junkyard. Våre unike og kommersielle fashionkonsepter gjør mote tilgjengelig for alle, og vi designer og utvikler majoriteten av klærne selv : Fra designskisser til ferdige produkter som selges i fysiske butikker og på nett i hele Norden.Varner som arbeidsplassHos oss blir du del av et yrende arbeidsmiljø hvor mye skjer. Her møter du 400 kollegaer – som jobber med alt fra design, innkjøp, markedsføring, styling, butikkutvikling, distribusjon og teknologisk utvikling, til støttefunksjoner som HR og økonomi. Kontoret ligger sentralt på Slependen, nært flere kollektivtilbud og med gratis parkeringsplass om du har behov for det.Det er mye vi er stolte av – her er noe:

 • Et sterkt fagmiljø med gode utviklingsmuligheter
 • En fremoverlent og innovativ arbeidsplass
 • En arbeidshverdag med motiverte kolleger og godt humør
 • Et moderne og attraktivt kontor hvor du får servert fantastisk lunsj
 • En arbeidsplass som feirer suksess med sosiale samlinger eller fest
 • Svært god personalrabatt i alle våre brands
 • Konkurransedyktig lønn og betingelser

Vi tar vare på folka våre og vi ønsker at folk lykkes. Her får du muligheter – hvis du vil. Sist, men ikke minst kan vi skryte av fantastiske kollegaer og en helt unik kultur! Varnerkulturen kan beskrives som inkluderende, positiv og omgjengelig, der vi er opptatt av å lykkes som gruppe. Høres dette bra ut? Da synes vi du skal lese videre – du kommer til å trives godt hos oss!Høres dette ut som et sted for deg? Da syns vi du skal sende oss en søknad og legg ved portefølje eller link til arbeidet ditt.Om arbeidsgiverenVarner er et av Skandinavias største motekonserner og består av flere profilerte kjeder; Cubus, Dressmann, Bik Bok, Carlings, Volt, Junkyard og Levi’s Store. Virksomheten omfatter i dag 6 nettbutikker og over 1200 fysiske butikker i Norge, Sverige, Finland, Island og Danmark.
8500 dedikerte medarbeidere setter hver dag kundene i sentrum for å gi dem den beste handleopplevelsen. Siden første butikk ble åpnet i Oslo for nesten 60 år siden har vi hatt en fantastisk utvikling og vekst.
Nøkkelen til vår suksess ligger i vår kultur og våre verdier. Vi elsker å skape resultater. Det er høyt under taket, med rom for å ha det gøy. Samtidig tar vi ansvar, for hverandre, for miljøet, for klimaet og samfunnet rundt oss.
Varner Service Office holder til i unike, moderne lokaler på Slependen utenfor Oslo.SektorPrivatStedNesøyveien 4, Billingstad, Norge, 1396 BillingstadBransjeInternettbaserte tjenester,Markedsføring og annonsering,Medie- og innholdsproduksjonStillingsfunksjonDesign,Markedsfører,PR og informasjonArbeidsspråkNorskNøkkelordgfx, art direction, grafisk design, ux, uix

Expected salary:

Location: Billingstad, Viken

Job date: Thu, 21 Mar 2024 23:55:26 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Moteinteressert og godt øye for digitalt design? in Norwegian

Location

Billingstad, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Contact us

Featured Ads

Android App
Android App
Top