web analytics
 • Vestre Viken-Har du lyst på en helgejobb?

Vestre Viken-Har du lyst på en helgejobb?

Gjettum, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Har du lyst på en helgejobb?

Company: Vestre Viken

Job description: Vi behandler søknadene forløpende og du vil høre fra oss i løpet av 14 dager fra mottatt søknad.For å gjøre det enklere for deg som søker, har vi felles rekruttering til alle seksjoner ved sykehuset. Dersom du har spesielle ønsker til fagområde/seksjon, kan du skrive dette i søknaden. Vi har i hovedsak tre fagområder:
Akutt
Psykose/Sikkerhet
AlderHvorfor jobbe i Vestre Viken?Psykiatrisk avdeling Blakstad er en av Norges største sykehusavdelinger for behandling av psykiske lidelser. Avdelingen består av 13 spesialiserte døgnseksjoner innen fagområdene akutt, psykose, sikkerhet og alderspsykiatri.Om oss:Mottak og akuttseksjonene våre mottar pasienter som trenger øyeblikkelig hjelp-innleggelse i psykiatrisk sykehus, etter lov om psykisk helsevern. Årsaken til innleggelse kan være psykose, angst/depresjon, selvmordstrussel, personlighetsforstyrrelse, reaktiv krise og disse eventuelt i kombinasjon med rusproblematikk. Innleggelsene skjer på frivillig eller tvunget grunnlag. I innleggelsen inngår diagnostisk utredning, avklaring og oppstart av nødvendig akuttpsykiatrisk behandling – herunder symptomlindring, individuelle samtaler, miljøterapi og medikamentell behandling.Psykoseseksjonene våre tar imot pasienter med psykoselidelse, med funksjonsnedsettelse og med eller uten samtidig rusmisbruk (ROP). Seksjonene jobber etter en praksis hvor fokuset er å fremme muligheter til å leve et liv som er meningsfylt, deltagende og fylt av håp på tross av begrensinger lidelsen forårsaker.Sikkerhetsseksjonen jobber målrettet med mennesker med komplekse lidelser og voldsrisikoutfordringer. De arbeider for å gi denne pasientgruppen et helhetlig og fullverdig tjenestetilbud. Vi etterstreber å gi god behandling, bistår pasientene våre i styrking av livskvalitet samtidig som ivaretakelse av samfunnsvernet står i fokus.Alderspsykiatriske seksjonene våre utreder og behandler pasienter hvor psykisk lidelse er oppstått etter fylte 65 år. De vanligste lidelsene vi utreder og behandler er depresjon, psykose, demens, delir og angst.
Vestre Viken ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsettelse og seksuell orientering. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold i arbeidslivet.NøkkelinformasjonSøknadsfrist:28.04.2024Arbeidsgiver:Vestre VikenSted:GjettumStillingstittel:HelgestilingerStillinger:4Heltid / Deltid:DeltidAnsettelsesform:FastStillingsprosent:0Webcruiter-ID:4686942740Sosial deling :ArbeidsoppgaverMiljøterapeutiske tiltak i samråd med ansvarsvakt
Bygge relasjoner til pasientene
Bidra til et trygt og forutsigbart miljø i seksjonen
Praktiske arbeidsoppgaverKvalifikasjonerDU er:

 • Sykepleier og vernepleier med norsk autorisasjon
 • Miljøterapeuter og helsefagarbeidere
 • Studenter i helsefaglig utdanningsløp
 • Politistudenter og studenter ved KRUS
 • Aldersgrense 21 år
 • Må mestre norsk muntlig og skriftlig svært godt
 • Ønskelig med erfaring innen psykisk helsearbeid

Personlige egenskaperHos oss er det viktig at du trives med arbeidsoppgaver og miljøet, derfor legger vi vekt på personlig egnethet ved ansettelsen.Vi ser etter deg som:

 • Har respekt for hver enkelt pasient
 • Selvstendig, løsningsorientert og målrettet
 • Gode kommunikasjonsevner
 • Har evne til å ivareta og håndtere pasienter på en god måte, samt evner til å forebygge konflikter og aggresjon
 • Ønsker og evner å ta imot veiledning
 • Godt humør og ønsker å bidra til vårt trivelige arbeidsmiljø

Vi tilbyr

 • Et dynamisk miljø med mange læresituasjoner og mulighet for personlig og faglig vekst
 • Introduksjonsdag og opplæringsdager på aktuell seksjon
 • Variert arbeidsdag
 • Stor bredde i faglige utfordringer
 • Lønn i samsvar med gjeldene overenskomst
 • Godt arbeidsmiljø

Vil du lese mer om vårt arbeid fremover se:Adresse: Sogneprest Munthe-kaas vei 100, 1346 Gjettum, NorgeKontaktinformasjonUnni Kristin NilsenSpesialrådgiver – BemanningssenteretToril kristin StrømRådgiver, BemanningssenteretOm arbeidsgiverenVestre Viken helseforetak er et Norge i miniatyr. Vi leverer spesialisthelsetjenester til 500.000 mennesker i 22 kommuner. Vi dekker store byområder, men også steder der det er langt mellom postkassene. Dette utfordrer oss til å tenke helsetjenester på nye måter. Helsetilbudet skal være like godt uavhengig av hvor du bor.Vi har satt oss et mål om å bli skikkelig gode på brukerstyrt tjenesteutvikling. Det betyr at vi er opptatt av å ta innbyggere med i arbeidet for å utvikle vår felles helsetjeneste – fordi vi tror at gode løsninger starter med å forstå behovene. Kontinuerlig forbedring er en del av vår kultur, og vi tror på å knytte sammen fagfolk og kompetanse på tvers av sykehus for å skape utvikling. Vestre Viken er nysgjerrige på hvordan teknologi kan bidra til mer effektiv og trygg pasientbehandling. Derfor har vi opprettet et virtuelt sykehus, slik at pasienter kan få behandling der de er.I 2025 åpner vi det nye sykehuset i Drammen som blir ett av landets største og mest moderne. Vestre Viken skaper fremtidens helsetjeneste – hver dag.

Expected salary:

Location: Gjettum, Viken

Job date: Sat, 20 Apr 2024 02:50:38 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Har du lyst på en helgejobb? in Norwegian

Location

Gjettum, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top