web analytics
  • Meny-MENY Sandvika Storsenter søker kjøpmann

Meny-MENY Sandvika Storsenter søker kjøpmann

Sandvika, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: MENY Sandvika Storsenter søker kjøpmann

Company: Meny

Job description: Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Nøkkelen til å skape dette er ledere som går foran som gode eksempler, og som inspirerer ansatte til å yte det lille ekstra.MENY Sandvika Storsenter søker kjøpmann
MENY Sandvika Storsenter er en butikk med ca. 205 millioner i omsetning og ca. 86 ansatte.
Kjøpmannsrollen er en 100% stilling med stor frihet og like mye ansvar. Det forventes at kjøpmann fordeler sin tilstedeværelse igjennom hele butikkens åpningstid på dagtid, kvelder og i helger.
Oppstart: etter avtale
Stillingen rapporterer til driftssjef Håkon Linnæs.Ansvarsområder:
Som kjøpmann er det ditt ansvar å sørge for at butikken når sine nøkkeltall gjennom budsjettering, kostnads- og konseptoppfølging, planer og selvfølgelig de ansatte. For det er nettopp gjennom menneskene du når målene dine, og dine kolleger på MENY Sandvika Storsenter trenger en stødig og motiverende leder for at butikken skal nå sitt potensial. Du har selvinnsikt i egen lederrolle, liker å få det beste ut av folkene dine og vet at utvikling av talent er en bærekraftig måte å drive butikk på.Hvem er du?
Vi ser etter deg som er en engasjert og erfaren leder, og oppfordrer kandidater med ledererfaring fra dagligvare til å levere søknad. Du er god på menneskelige relasjoner, har økonomisk forståelse og er ikke redd for å brette opp ermene for å jobbe side om side med dine kollegaer i butikken. Du liker å ha det gøy på jobb og trives på en arbeidsplass der dagene går fort.På MENY Sandvika Storsenter setter du dagsorden med assisterende butikksjef og ferskvaresjef, sammen utgjør dere “trekløveret” i butikken.Dere spiller hverandre gode og samarbeider tett hver eneste dag.Vi tror nøkkelen til suksess er å ha en ambisiøs leder som kan skape gode holdninger, kunnskap og engasjement hos alle medarbeiderne. Samtidig skaper du nærhet til kundene ved å være tett på. Du har utdannelse utover videregående skole, men erfaring kan kompensere om du er den rette personen for oss.Vi kan tilby:
En svært spennende og utfordrende lederstilling med gode betingelser i Norges største dagligvarekonsern.I MENY er det muligheter for videre karriere, og vi tilbyr en rekke lederkurs, fantastiske kick-off og faglige samlinger. For nye kjøpmenn har vi vårt egne utviklingsprogram, som gir deg tyngde når det gjelder selvinnsikt, selvmotivasjon og evnen til å stå stødig når det stormer.Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.Vi benytter Semac bakgrunnssjekk i denne rekrutteringen.Om arbeidsgiverenMENY er Norges største supermarkedkjede med nesten 200 butikker og en omsetning på over 20 milliarder kroner. Vi har 10 000 stolte matarbeidere som sørger for gode handleopplevelser hver eneste dag!SektorPrivatStedBrodtkorbsgate 7, 1338 SandvikaBransjeButikk og varehandel,Matvareproduksjon og -industri,Butikk og varehandelStillingsfunksjonButikksjef

Expected salary:

Location: Sandvika, Viken

Job date: Tue, 23 Apr 2024 22:16:29 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about MENY Sandvika Storsenter søker kjøpmann in Norwegian

Location

Sandvika, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
  1. Use a safe location to meet seller
  2. Avoid cash transactions
  3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top