web analytics
 • Vi søker pedagogisk medarbeider – assistent Tveterjordet FUS barnehage as

Vi søker pedagogisk medarbeider – assistent Tveterjordet FUS barnehage as

Haslum, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description

Job title: Vi søker pedagogisk medarbeider – assistent

Company: Tveterjordet FUS barnehage as

Job description: Myrsnipa og Tveterjordet FUS barnehage trenger deg som pedagogisk medarbeiderEr du engasjert i barn og liker å leke? Ja da er du kanskje vår nye medarbeider.På Haslum i Bærum ligger det to flotte barnehager der BARNET KOMMER FØRST. Tveterjordet FUS barnehage som flyttet inn i helt nye lokaler 01.08.20 og Myrsnipa FUS barnehage ble renovert sommeren 2021. Barnehagene ligger sentralt i forhold til offentlig kommunikasjon, og det er kort vei til Bekkestua sentrum. Det er fine naturområder i umiddelbar nærhet.Tveterjordet FUS barnehage består av 4 avdelinger og ca 76 barn i alderen 1-6 år.Myrsnipa FUS barnehage består av 14 barn i alderen 1-3år.Til sammen er vi 24 ansatte (7 menn) les mer om barnehagen på www.fus.no/tveterjordetOppstart 01.08.24 eller etter avtale.Som en av Norges største barnehagekjede har FUS høye forventninger til innsats. Vi vil ha ansatte med ambisjoner og forventer faglig utvikling og godt lederskap som gir muligheter for karrierestige. Dette bidrar til å gjøre oss til en attraktiv arbeidsplass. FUS Barnehagene består av over 170 barnehager med over 3000 ansatte og 12 000 barn fordelt i 84 av landets kommuner. I FUS Barnehagene er barna FUS (først) og hverdagen preges av et glødende, tilstedeværende og engasjert personale som gir barna en skapende hverdag. Gjennom lek, omsorg og læring i et trygt miljø får barna utvikle seg, oppleve mestring og møte nye utfordringer. Visjonen er vår ledestjerne og gir mening til jobben vi gjør; Sammen gir vi barndommen verdi, vennskap, lek og glede og hverdagsmagi.I FUS satser vi på høy og likeverdig kvalitet i relasjonen mellom ansatte og barn. Gjennom barnehagebasert kompetanseutvikling sikrer vi at personalet utvikler seg sammen med egne kollegaer i tett samarbeid med universitets – og høyskolesektoren. FUS har fokus på høyt nærvær som bidrar til at barna får en trygg og god start. Fordi i FUS kommer barna først! Vi har derfor forventninger til våre ansatte. Kjenner du deg igjen?Er du involvert? Engasjerer du deg, får du ting til å skje og støtter du andre? Samarbeider du med andre? Snakker du med barn på en åpen, ærlig og tydelig måte?Verdsetter du kunnskap? Er du trygg på egen kompetanse og erfaring? Søker du faglig råd og veiledning i utfordrende situasjoner? Verdsetter du andres kunnskap og lærer av andre?Er du reflektert? Er du bevisst din voksenrolle og barnets rolle? Evner du å se deg selv og utfordrende dagligsituasjoner i et helhetsperspektiv og finner løsninger på utfordringer?Ja? Da er du FUS!Arbeids – og ansvarsoppgaver vil blant annet være:

 • Gi omsorg for det enkelte barn og barnegruppen.
 • Delta aktivt i lek og aktiviteter sammen med barna.
 • Bidra til ett godt arbeidsmiljø og godt foreldresamarbeid.
 • Mulighet til å være med å utvikle barnehagen
 • Opplæring gjennom FUS Skolen
 • Ordnede ansettelsesforhold
 • Egne FUS klær

Kvalifikasjoner

 • Gode norskferdigheter muntlig og skriftlig.
 • For personer med annet morsmål enn norsk eller samisk, bestått norskprøvenivået A2 (skriftlig B1 (leseforståelse, lytteforståelse og muntlig.
 • Godkjent politiattest

Vi ønsker at du:

 • Engasjert og leken
 • Tar ansvar og er løsningsorientert.
 • Er positiv og har godt humør.
 • Er involvert, verdsetter kunnskap og er reflektert.
 • Vet at barna har noe å lære av deg som menneske
 • Liker å være ute, leke og være på tur med barn
 • Pliktoppfyllende i dine holdninger til jobben.

Søkere vil bli vurdert i forhold til personlig egnethet, i tillegg til kompetanse og erfaring. FUS har et mål om å være en barnehage preget av mangfold – vi oppfordrer derfor også menn til å søke på denne stillingen. Tilsettingen forutsetter godkjent politiattest i henhold til barnehageloven som må leveres før eventuell tiltredelse i stillingen.Vi gjør oppmerksom på at søkere håndteres fortløpende, så ta kontakt eller søk i dag.Kontaktperson Magnus Gerlyng Daglig leder dl.tveterjordet at bhg.noKontaktpersonMagnus GerlyngDaglig leder97555617dl.tveterjordet at bhg.noSektorPrivatAntall stillinger2StedTveterveien 30J, 1344 HaslumBransjeHelse og omsorg,Barn, skole og undervisningStillingsfunksjonBarnehage / BarnehageassistentArbeidsspråkNorsk

Expected salary:

Location: Haslum, Viken

Job date: Wed, 01 May 2024 22:33:22 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Vi søker pedagogisk medarbeider – assistent in Norwegian

Location

Haslum, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top